A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія № 8 Чернівецької міської ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Майстер-клас з випічки

Учні 2-А класу відвідали майстер-клас з випічки від Пекарня-кондитерська Ніконова , на якому професіонали розказали усі секрети та дали змогу самим зробити собі смаколик

18:32 11.10.2023

Всесвітній день тварин

4 жовтня — в цей день потрібно проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день тварин.

13:20 04.10.2023

Благодійна акція "Не купуй подарунок - донать на ЗСУ!"

Батьки та учні Чернівецька гімназія №8 на День вчителя долучились до акції "Не купуй подарунок - донать на ЗСУ!". Гроші, які могли витратити на квіти та подарунки педагогам, віддали на допомогу українським захисникам.

14:47 03.10.2023

День Захисників та захисниць України

Жовтень - місяць, коли українці вшановують захисників та захисниць країни, які вже десятий рік дають відсіч російській агресії. В Україні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових, волонтерів та медиків зараз особливо важливо. Тільки завдяки ним наша Батьківщина зберігає свою незалежність.

12:32 02.10.2023

21 вересня - Міжнародний день миру

Цього дня ми маємо нагадати собі про нашу спільну відповідальність у збереженні миру на Землі, про важливість миру як найціннішого дару. Мир не тільки забезпечує безпеку та стабільність. Він є основною передумовою для стабільного розвитку, забезпечення соціальної справедливості та збереження навколишнього середовища і має вирішальне значення для гармонійного співіснування всього людства.

14:38 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень