A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія № 8 Чернівецької міської ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Радіодиктант «Спільно до безпеки»

Учні -А класу написали радіодиктант «Спільно до безпеки» про безпечну поведінку з мінами та нерозірваними боєприпасами для школярів.

13:44 05.04.2023

Виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва

Декоративно-ужиткове мистецтво –один із видів художньої діяльності, твори якого поєднують естетичні та практичні якості. Декоративне означає прикрашати. Ужиткове, - що речі мають парктичний вжиток, а не лише є предметом естетичної насолоди.

12:23 23.03.2023

Lots of socks

21 березня – Всесвітній день людини із синдромом Дауна. 21-й день 3-го місяця був обраний не випадково, щоб показати, що синдром Дауна пов'язаний із наявністю у клітинах людини 3-ї хромосоми у 21-ій парі. Традиційним символом цього дня є різнокольорові, непарні шкарпетки, краватки, зайві частинки одягу.

17:13 21.03.2023

Думками навиворіт

З метою кращого розуміння себе, однокласників та батьків, учні 5-А класу переглянули м/ф "Думками навиворіт". В якому розповідається про дівчинку, яка не може зрозуміти своїх емоцій та дати їм ради. Радість, печаль, огида, страх, гнів "оживають" та демонструють як можуть впливати на наше життя...

20:04 17.03.2023

День святого Патрика

День святого Патрика — культурне та релігійне ірландське національне свято, яке щороку відзначають 17 березня, у день смерті небесного покровителя Ірландії святого Патрика (близько 385—461 н. е.).Цей день був проголошений християнським святом на початку XVII століття і шанується католицькою церквою а також окремими громадами православної церкви. Цей день символізує прийняття християнства в Ірландії, а також є святом культурної спадщини Ірландії загалом. Урочистості в день святого Патрика зазвичай охоплюють паради і фестивалі, виконання танців кейлі і одягання зеленого одягу та прикрашання його трилисником. Християни цього дня також відвідують церковні служби. Цього дня було прийнято розважатися у найрізноманітніший спосіб — розповідати і слухати побрехеньки, жарти і страшні оповідки (зазвичай, із щасливим закінченням) й танцювати народні танці.

17:55 17.03.2023

Майстер клас «Мерцишор - символ весни і надії»

1 березня прийнято дарувати бутоньєрки у вигляді білих та червоних ниток. Ця прикраса має назву "мерцишор". Мерцишор носять на одязі весь місяць, а 31 березня знімають і розвішують на квітучих фруктових деревах. Вважається, що завдяки цьому людину буде супроводжувати успіх протягом усього року. За повір’ям, якщо загадати бажання, вішаючи Мерцишор на дерево, воно обов’язково здійсниться.

10:21 01.03.2023

Міжнародний день рідної мови

21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати своє коріння та вітати рідних та близьких людей з цим чудовим святом.

12:40 22.02.2023

Тиха акції «Ангели пам’яті»

Учні Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 долучилися до Всесвітньої тихої акції «Ангели пам’яті» по вшануванню Героїв Небесної Сотні.

10:55 18.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень