A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія № 8 Чернівецької міської ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Всесвітній день поширення інформації про аутизм

Хустка, сумка, черевики, парасолька чи будь-який інший елемент одягу обов’язкового блакитного кольору – так сьогодні учні та педагоги Чернівецька гімназія №8 прийшли до школи нагадати і своїм виглядом нагадали, що 2 квітня весь світ інформує людей про аутизм.

13:02 03.04.2024

«Кам'янець-Подільський – квітка на камені»

Під зас весняних канікул учні -Б та -Б класів здійснили захопливу екскурсію в Кам'янець- Подільський - фантастичного міста, яке належить до найгарніших міст світу завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезної концентрації архітектурних пам’яток. Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні.

13:24 29.03.2024

Крим – це Україна: спротив триває

Сьогодні в Україні відзначають 10 років початку спротиву окупації Криму та початку війни, яку розгорнула Росія проти України. Цей день покликаний згадати та вшанувати мужність тисячі жителів Кримського півострова, які 26 лютого 2014 року вийшли у Сімферополі на мітинг на підтримку територіальної цілісності України. А також всіх, хто продовжував і продовжує чинити опір окупантам на півострові. Адже боротьба триває.

16:08 26.02.2024

24 лютого відзначаємо роковини повномасштабного вторгнення росії в Україну. Кажуть, відтоді в нас досі триває лютий...

💙💛Ці два роки були водночас найдовшими і найкоротшими. Для когось вони почалися з першої масштабної тривоги, для когось стали продовженням 2014 року. Вони забирали у нас найцінніше і несуттєве, залишаючи дорогоцінні миті надії та глибоку віру. І зробили до того важливі любов, родину, взаємопідтримку, покликання – надважливими.

19:12 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень