A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія № 8 Чернівецької міської ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні – українців, які під час Революції Гідності віддали своє життя за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє країни та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави.

14:47 20.02.2024

«Ангели пам’яті»

А сотню вже зустріли небеса… Летіли легко, хоч Майдан ридав… І з кров’ю перемішана сльоза… А батько сина ще не відпускав… Й заплакав Бог, побачивши загін –  Спереду – сотник, молодий, вродливий,  І юний хлопчик в касці голубій,  І вчитель літній – сивий-сивий… І рани їхні вже не їм болять,  Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло  Як крила ангела, злітаючи назад,  Небесна сотня в вирій полетіла…

18:10 19.02.2024

День державного герба України

19 лютого українці відзначають День державного герба. Український тризуб – символ сили, незалежності та жаги до волі! Його історія сягає глибокої давнини, а повага до нього міцно вкорінена у свідомості нашого народу.

15:38 19.02.2024

День безпечного Інтернету

6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цей день є чудовою нагодою нагадати, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій.

15:12 06.02.2024

Поділися тим, що любиш, із ЗСУ

Напередодні новорічних святу Чернівецька гімназія №8 пройшла благодійна акція "Поділися тим, що любиш, із ЗСУ"

13:30 13.12.2023

Всесвітній день української хустки

Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Це неофіційне свято, яке з'явилося 2019 року, покликане об'єднати жінок різних професій, віку та національностей для збереження українських традицій.

16:31 07.12.2023

З вірою у ЗСУ і у вищі сили

Сьогодні ми святкуємо день, коли віра в диво та перемогу злились в єдине. 6 грудня ми тішимось милим подарункам під подушкою, цінуючи можливість святкової миті, подаровану воїнами ЗСУ. Та глибоко в серденьку бажаємо одного – швидкого звільнення країни від окупантів і повернення захисників та захисниць додому, до мирного життя.

15:02 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень