A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія № 8 Чернівецької міської ради

Методична робота

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський конкурс експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник»

Учні Чернівецька загальноосвітня школа №8 взяли участь у міському етапі щорічного Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник».

16:34 19.03.2023

Учні 5-х класів отримали підручники з математики

У 2022/2023 навчальному році п'ятикласники розпочали навчатися за новим Держстандартом базової середньої освіти за реформою «Нова українська школа». У зв’язку з воєнним станом в країні фінансування з державного бюджету на друк підручників на сьогодні відсутнє, так як кошти спрямовуються на обороноздатність України. Тому постала потреба у пошуку донорів, які допоможуть у вирішенні цієї проблеми.

15:50 28.02.2023

Тиждень іноземної філології

З 13 лютого по 17 лютого 2023 року у Чернівецькій ЗОШ І-ІІІ стпупенів №8 пройшов Тиждень іноземної філології.

14:26 17.02.2023

Засідання "Школи молодого вчителя"

Учитель – це завжди активна, творча особистість. Він є організатором повсякденного життя школярів. Педагог – близький і доступний зразок для наслідування, що спонукає учнів слідкувати за ним, рівнятися на нього. Кожен день, відкриваючи класні двері або завантажуючи відео-конференцію, вчитель не знає, як пройде урок. Неможливо підготуватися до всіх непередбачених ситуацій: Скільки учнів — стільки варіантів розвитку подій. Вчитель повинен володіти не тільки знанням предмета, методикою викладання, а й бути ідеальним режисером і актором, який за лічені хвилини може вийти за рамки написаного раніше "сценарію" уроку і експромтом вести заняття, прагнучі досягти поставлених цілей незапланованими методами. З метою допомогти молодим спеціалістам знайти відповіді на важливі питання, що виникають під час роботи, 17 листопада відбулося засідання "Школи молодого вчителя". (Керівник Людмила Влад )

20:49 17.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень