A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія № 8 Чернівецької міської ради

Безпекові футбольні тренування Spirit Of Socce

Дата: 07.06.2023 19:10
Кількість переглядів: 33

Фото без описуСоціально-спортивний проєкт Spirit of Soccer Ukraine щодо обізнаності про вибухонебезпечні предмети та алгоритм дій у разі їх виявлення провели у Чернівецька загальноосвітня школа №8 .

Тренери проєкту акцентували увагу юних футболістів на найголовнішому для кожного – збереженні життя, мотивували займатись спортом, активно розвиватись та дбати про власну безпеку та здоров’я. Вже звично для нашого проєкту, діти засвоїли інформацію не лише теоретично, а й практично – у нових вправах та іграх, які не лише спрямовані на відпрацювання футбольних навичок, а й акцентовані на важливості вміти реагувати на небезпеку, бути обачними та обережними з боєприпасами, мінами, снарядами та правильно реагувати у разі їх виявлення.

Прості правила – НЕ ТОРКАЙСЯ, ТРИМАЙСЯ ПОДАЛІ, КОМУНІКУЙ та ПОВІДОМЛЯЙ – допоможуть зробити ризики мінімальними, зберегти власне здоров‘я та життя.

Реалізація проєкту Spirit of Soccer Ukraine здійснюється Асоціація Аматорського футболу України у співпраці з Українська Асоціація Футболу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень