A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія № 8 Чернівецької міської ради

Тиждень англійської мови

Дата: 21.02.2024 17:30
Кількість переглядів: 8

У Чернівецькій гімназії № 8 з 12 лютого по 16 лютого 2024 року пройшов Тиждень англійської мови.

У рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які сприяли удосконаленню знань, умінь та навичок, які учні здобули на уроках англійської мови, розширенню їх світогляду та ерудиції.

Тиждень розпочався з турніру знавців англійської мови для учнів 8-А класу. Подія відбувалась у формі конкурсу. Учні виконували різноманітні завдання, проявляли свої знання, спритність, уважність та логічне мислення.

Проведено пізнавально-інформаційну подорож, у якій взяли участь учні 7-их класів. Під час мандрівки школярі розповіли про нашу рідну країну, походження державних символів та заспівали гімн України англійською мовою. Також учні наголосили на тому, що українці сильні, коли єдині, тому ми повинні бути однією великою родиною, яка вірить, підтримує, розуміє та неодмінно переможе.

Середина тижня співпала з найромантичнішим святом світу, Днем Святого Валентина, тому учні 7️-Б класу та Стефанія Костіль  ознайомили учнів 1-2 касів з історією свята Дня  святого Валентина (St.Valentine’s day). Під час заходу, діти вивчили нові слова, слухали пісні,  вірші до свята та виконували

Учні 3-го та 4-тих класів виготовляли листівки до дня  «Valentine`s day» та дізнались про історію свята. Діти продемонстрували свою фантазію і творчість. На уроці панувала затишна та весела атмосфера.

В четвер було проведено Cinema club для учнів початкової школи, а саме 3-тіх та 4-тих класів. Відбувся перегляд мультфільмів « Gogo likes English», який сприяв підвищенню мотивації учнів до вивчення англійської мови.

У межах тижня англійської мови учні 6-их класів створили творчі проєкти « My native town Chernivtsi”, де розповіли про історію рідного краю, походження назви та переглянули відеоролик про затишні куточки нашого прекрасного міста. Також школярі співали пісню «God of this city», у якій висловили безмежну любов до місця, у якому живуть.

Ми повинні пам‘ятати про своє коріння та не забувати, що всі - одна велика родина.

Святкова атмосфера в гімназії сприяла успішній реалізації всіх спільних задумів. Кожен день був особливим. Учителі англійської мови, Костіль С.М., Рябчик О.О. та Турянська А.І., разом зі своїми учнями створили справжнє свято – свято знань, творчості . Усі заходи були надзвичайно цікавими, насиченими активною працею і добрим позитивним настроєм.

 Мета проведених заходів була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень